Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Naturens under

Min vän,
min solstråle,
du ger mig värme

Min älskade,
min måne
du fyller livet med kärlek.

Mina barn
mina stjärnor
ni förgyller mitt liv.

Mina förfäder
norrskenet på himlen,
fyller mitt liv med magi.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-22 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP