Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets stund

Släpper  kontrollen

 Om allt som ska göras

Ser sig om utan ifrågasätta

Tänker att denna stund

Er livets bästa

Öppnar fönstret

Känner gröna gräset och blommorna dofta

Njuter av stillhet

Vad kan denna fina dag innebära

Sätter en frihetsstämpel

På det som är så värdefullt

Och betyder allt

Livets stund slutar aldrig förundra




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-23 08:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2024-05-25

  Koloristen
"Sätter en frihetsstämpel

På det som är så värdefullt".

-Fantastiskt väl fångat!
2024-05-24

  Dreamcatcherpoetry
Frihet, är känslan jag får, att vara fri så underbart skrivet!
2024-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP