Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följ hjärtat

Känn efter vad är bäst

Innerst inne finns en längtan

Att drömmar tar dig vidare

Finna sin plats

Följ hjärtat

Pekar bara  mot en positiv framtid

Där allt kan hända

Kärleken öppnar upp en dörr

Ger en ny väg

Så mycket värme i ett liv

Få stöd och utrymme
Dela lika 

Ge livet en nytt ljus

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-23 08:37



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
ja du jag har alltid följt mitt hjärta.
därför är mitt liv som det är.
har aldrig använt mitt förstånd, har provat alt mislykats men lärt mig av alla mina mistag
2024-05-29

  Bibbi VIP
Fint.
2024-05-25

  La Magnólia VIP
Mycket vackert skrivet. "Ge livet ett nytt ljus" Hela poemet andas nytt ljus.
2024-05-25

  Koloristen
"Kärleken öppnar upp en dörr

Ger en ny väg"

-Så väldigt sant!
2024-05-24

  Dreamcatcherpoetry
Så fint skrivet. Glädjen till livet!
2024-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP