Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudlös

jag blir huvudlös med dig
befriad från tankar
förbehåll och tvivel

jag landar
i hjärtat och i fittan
som jämt ropat för döva öron

jag vill va huvudlös med dig
för orden tryter och
jag vill bara stöna




Fri vers av Karl den store VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-23 08:54



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det HÄR är livet de ! Så härligt att höra en kvinna umgås med sin fitta. Bingo !
2024-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store VIP