Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Begravning och dop av ULJO


Livets kyrkoår

Orgelns dova brus
vid bröllop dop och död
skänker frid
i allvarsstund
när björken utanför
står skir och grön
när löven faller
när vintern fryser till
Porten mot himmelen
står öppen




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-23 09:09



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker dikt.
2024-05-23

    Lena Söderkvist VIP
Kommer att tänka på skolavslutningarna under tidigt 70-tal. Det var alltid soligt och varmt och alla sjöng, ofta blev det gulliga psalmer.
2024-05-23

  Leif Daniel Isaksson VIP
Vackert
2024-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP