Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fullmånes fest



Fullmånens runda skiva
påverkar nattens festliga diva

Utan respekt, den påverkar
med sin kända växelverkan

Det vi inte kan göra
är att sova på ett gott öra

Ebb och flod flödar genom min kropp
ett märkligt omlopp

Som tur kommer nattens räddning
John Blund ger mig nu en gäspning




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-23 09:29



Bookmark and Share


  Dreamcatcherpoetry
Flödet i texten är underbar! Snyggt!
Ser fram emot fullmånen 24/5
2024-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP