Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Gunnar Hiléns dikt "Din ilska dödar sexualiteten".


Sommarlusta

 

 

låt inte livet gå dig förbi

släpp loss din lusta

låt den flöda

vi lever bara en gång

 

ta vara på den tid som är

en dag är vi inte längre här

låt kärleken få en chans

tiden flyr alltför fort

 

att ångra det man inte gjorde

är att slösa på sitt livskapital

låt inte hämningar få dig att avstå

det sköna och ljuva i livet

 

du blir en lyckligare människa

när du låter känslorna tala

och kroppens begär tillfredsställa

du får frid i ditt längtande hjärta

 

låt denna sommar bli en kärlekens sommar

att vårda och bevara

tids nog kommer mörka tider råda

minns då den sommar som var

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-05-23 10:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En levande homage till kärleken och lusten!
2024-05-29

  Karl den store VIP
Jag kan bara hålla med!
2024-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord att tänka på i vardagen.
2024-05-24

  Kungskobran VIP
Kloka råd
2024-05-23

  Sparvögat VIP
Så vilar sommarens längtande kärlek…
2024-05-23

  BenGust VIP
Kanske vi arbetar eller stressar ihjäl
vår lusta nuförtin.
2024-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP