Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vällande vällust

Vällustens vänliga vatten välsignar varandet
Våta vågor väller väldiga
Vaket vidöppen
Visar villigt vägen
Vill vidröras
Väckas vild
Vråla




Fri vers av Karl den store VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-05-23 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store VIP