Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten visar på vikten att stå för sina egna värderingar och inte bara följa med strömmen.


Sunda värderingars styrka


Endast döda fiskarna följer strömmen
hänger med i den onödiga nedgången
Söker styrka i sunda värderingar
ger möjligheter i frihetens meningar

Inget är för givet
ingenting är förutbestämt
men att kämpa den goda kampen
vinner i längden




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-23 10:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Om man kämpar på
brukar det gå
2024-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP