Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



23/5, 2024

Just idag, vad man kan se,
är det maj, dag tjugotre,
året tjugotjugofyra.
Dagarna känns alltmer dyra.

Dagarna blir också färre
för en grå, bedagad herre,
men just denna dag, tjutre
är han kvar, vad man kan se.




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-05-23 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP