Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gick ut med hunden,

var riktigt arg.
kände vad jag kokade av ilska.
gick ut orkade knappt andas
när jag vaknade orkade knappt andas.
då kände jag nu får det vara nog.
berättade för grannarna at jag har cancer.
har svårt att andas har pacemaker
tack vare den lever jag den startar om hjärtat
jag tog hunden när min son gick ut.
var ensam hemma finns inge .
som skrämmer mig när jag blir arg.
satt på balkongen 12 tiden fick springa.
in i köket kämpa för att få luft.
kolade blodtrycket direkt .'
det var normalt kände hennes hat hon sitter ovan på.
jag bor här har bott här länge man kan inte ha det så här-
nu sätter jag mig på balkongen 3 tiden kommer min dotter hit.
i morgon till sjukhus kola hjärtattack vara jag har sånt humör vet jag klarar det här. snart hunden sen balkongen få se hur det slutaav birgtta 23 5 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-23 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP