Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man får möjligheten att ta ett nattdopp i fullmånens sken, så kan man åtminstone tacka i form av en dikt.


Moonlight Serenade

Behold the moon
its face, so stern
its mass, so mighty
but that can't keep it
from rising lightly
its other side
is hidden, marred
it's dark, and scarred
but that can't keep it
from shining brightly




Bunden vers (Rim) av Lustverket VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-23 14:53



Bookmark and Share


  Respons VIP
Denna måne blir snudd på mänsklig.
2024-05-24

  Dreamcatcherpoetry
Love it, beautifully executed. Especially for tonight flowermoon!
2024-05-23

    Elsa Wik VIP
Nattdopp. I fullmånens sken. Kan tacksamheten ha vackrare skäl?


2024-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP