Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lappri 32

 

Fascinerad av

berättelser jag läst var

får de allt ifrån

gräver djupt i min barndom

får inte fatt i något

 

bara en massa

lösa ändar ett nystan

helt utan mening

början eller slut 

tar en whisky Prince salute




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-23 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP