Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG ÄR UNDERBAR

Jag måste ha ett fokus

Annars spårar jag ur

Det kan vara en krokus

eller en fågel i en bur

Det kan vara detsamma

bara kusten är klar

Mig ska ingen få ramma

för jag är underbar

 

Om man missköter sig svårt

ja, då landar man hårt

Så är det visst för vissa

i det land vi kallar vårt

Men sköter du det hela

en smula mer diskret

försvinner allt det fula

till en helt annan planet

 

LARZ GUSTAFSSON 23/5 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2024-05-23 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP