Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ARGA KATTER FÅR RIVET SKINN

Att arga katter får rivet skinn

det är en sak som är säker

När glada katterna går i spinn

då hör man paddor som kväker

Ja, arga katter får rivet skinn

Jag är väl själv syn för sägen

Den strid jag stridit, som varit min

gjorde mig ettrig och trägen

Men ge mig nåd, Gud, att härda ut

den sista sträckan av vägen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-05-23 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP