Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon i själen

Det är så väldigt lätt att ta in allt utanför,
som mina ögon kan se.

Det är så fruktansvärt svårt att se inåt,
och vad som är så fel.

Om jag hade haft ögon i själen,
hade ja blundat för allt utanför.

Och byggt ihop varje del.




Fri vers (Fri form) av Hubert
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-23 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert