Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLENA

Så blev jag alltså ensam

med mardrömmarna

med grynnorna och skären

och malströmmarna

Men flitens lampa brinner

och lyser upp vårt tjäll

som en gång staden Saigon

lystes upp av FNL

 

 

Så blev jag mol allena

Dock icke permanent

Helt håglös är jag inte

men jag blir nog utvänt

Ty saknaden är elden

som härjar och förtär

Snart är det slut på kvällen

och då är natten här

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-05-24 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP