Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tidig morgontimma

 

 

 

När morgonens ljus
skingrade nattens mörker
satt jag i lugn och ro
och funderade på

livet
relationer

min plats i olika sammanhang

 

kände mig väl tillfreds
ingenting att klaga på

avslutade med
att känna tacksamhet
över min förmåga att inse
att jag har det bra

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2024-05-24 09:18



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Vissa morgnar kommer med klarsyn och förnöjsamhet.
2024-05-27

  överlevaren VIP
Härlig känsla!
2024-05-24

  Ezmeralda
Så fint att få känna tacksamhet.
Samt att vara nöjd med det som är.
2024-05-24

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att morgonen
kan öppna upp sinnet.
2024-05-24

  Maria Sundelin VIP
Vilken fin inställning
Kramar
2024-05-24

  Sparvögat VIP
Så fint ~ tacksamhet över livets gåvor…
2024-05-24

  Blomma-Stjärna VIP
ja, det är gott så!
2024-05-24

  Leif Daniel Isaksson VIP
visdom
2024-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP