Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helig eld I

Jag väller ut, svämmar över alla bredder och går inte att stöpa i en form
Låt mig vara formlös
Vill uppgående, upphetsning, upplösning
Vill utplånande, utlösning, utslocknande
Dyrka mig och använd mig
Jag vill vara oviktig och centrum av allt på samma gång





Fri vers av Karl den store VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-24 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store VIP