Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dykning i minnenas hög


Dykning i minnenas hög
en dammig bunt
smyger ner
sommar
strålande dag
lekande barn
ett av dem är du
bästa vännen
vi hade så roligt
busiga streck
mammorna tillrättavisar
papporna skrattar
hemgjord rabarbersaft
Göteborgs kex
ibland med korv ovanpå
trampar på en spik
aj
hemlagad sjukvård
somnar med doften av sommar i håret





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 16 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-24 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP