Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tur till sjukhuset,

började tur ut med hunden,
varit ute två gånger redan.
varit på sjukhus kolat min.
pase makermin dosa till hjärtat.
alt var bra alt fungerade.
dom såg att dosan har hjälp mig flera gånger,
dom sätter nåt på pase maker.
sen till en dator o tittar på alla prover.
i slutet av maj i början av juni.
står på kö till två hjärtläkare.
sitter på balkongen har sovit .
dåligt i natt började halv 10 i går kväll.
kunde inte andas tack vare röken .
sa till hon bryr sig inte,
sen halv 12 vaknade min son hunden -
stod o skakade o flåsade,
sen halv 3 o halv 4 var det nån i trappan hunden skällde -
gick inte upp var rädd o få anfall.
så en gång i timmen har jag vaknat.
kom fram o tillbaka till sjukhuset.
satt på balkongen då började hon röka
o innan jag fick in katten kunde jag inte andas.
fick springa ut i köket sen blev jag riktigt arg.
gå ut o rök skrek till henne har jag inte rätt att andas.
så snart blir det väl ondska ovan ifrån.
måste gå ut i köket på nätterna eller så fort hon börjar röka.
det här är inte roligt ingen säger nåt-
men har inte varje människa rätt att andas.
skall gå ut på balkongen snart igenl. är ledsen förbannad på denna kvinna som dunkar i golvet på nätterna av birgitta24.2024





Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-24 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP