Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NU ÄR DET LÄGE FÖR VARMKORV MED BRÖD

Nu är det läge för varmkorv med bröd

Några har sagt mig att det nog blir min död

Coolt sätt att dö på, tänker jag då

Varmkorv med bröd är fantastiskt ändå!

 

LARZ GUSTAFSSON 24/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 425 gånger
Publicerad 2024-05-24 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP