Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GITARRHJÄLTAR

Grabbarna i The Records

Killarna i The Pop

Helt suveräna Japop

Ja, finns det något stopp?

Ni kanske minns The Photos

Romantics likaså

Men Hjälten över alla hjältar

är och förbli ändå

 

Jesus Kristus

Han som allena är Gud

Till Herren Jesus Kristus

jag höjer min lovsångs ljud

 

Jag påminns om The Motors

De sjöng om flygplatsen

Fantastiska The Planets

förgyllde vardagen

The Only Ones med låten

om just en annan planet

Men hjälten nummer Ett 

är både Skapare och profet

 

Jesus Kristus

Han som födde mig på nytt

Det tar lång tid att förklara

hur mycket Han betytt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/5 2024

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-05-24 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP