Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvällsrunda fredagkväll



Cyklande tjejen hastar förbi,
håret fladdrar,
ungdomens och parfymens doft hänger kvar.

Mopedälskande tonåringen svishar förbi,
dofter av tvåtaktsolja och bensin,
förför kön av korvmojens kunder.

Samling vid Berras Korv är fredagsmysets melodi,
alla i kö för grillad korv med mos och knaper ekonomi.
Det får mig att minnas och le,
när jag själv gjorde min stora entré.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-05-24 20:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Stort igenkännande
2024-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP