Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torrt

Hjärtats eld
Skuggor där fienden gömmer sig
Fienden som parasiterar på allt levande
Jag blev arg för första gången på länge

Hetta, ett stort glas mjölk
En helvetesnatt
Elaka röster

Det tar sig
Mitt outgrundlig liv
Gillar solen mer och mer
Achen




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-05-25 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP