Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtag i Nuet



söker Omtag varje ny dag
respekt för den egna själen
fångar stunden så vackert
så skört
så flyktigt

i Nuets magiska skönhet
är frihetens sanna prägel
lämnar sin unika röst
så äkta
så spröd

gårdagen är till ända
ett slut vad som nu avtäcks
ger liv åt det Värdefulla omtaget
så avslutande
så nytt






Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 10 gånger
Publicerad 2024-05-25 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP