Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindens vaggvisa

vind
du vilsamma
gunga mig
till sömns
trygg här

spela
en vaggvisa
i träden

strö äppelblom
över mig
skölj mitt sinne
med syrendoft

håll min hand
tills jag vaknar




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-25 12:59



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Vinden bär visor att somna till.
Följsam som bara den kan vara.
2024-05-25

  Monika A Mirsch VIP
Mjuk och trösterik
är din dikt -
tack!
2024-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP