Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG VÄGRAR ATT UPPSÖKA SKYDDSRUM

Jag vägrar uppsöka skyddsrum

i händelse av konflikt

Jag vägrar uppsöka skyddsrum

och det är MER än en dikt

"Ta ditt förnuft till fånga!"

hör jag folk säga då

"Vi har ju rätt!

Vi är många!"

Men jag struntar i er ändå

 

 

Jag vägrar uppsöka skyddsrum

för jag har klaustrofobi

Andra som har det förstår mig

men det gör inte ni

Det är dock oväsentligt

Jag gör ändå som jag vill

Och gör jag det blir det ordentligt

Jag vägrar att sitta still

 

 

LARZ GUSTAFSSON 25/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2024-05-25 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP