Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klarade gå upp 3 trappor.

jag klarade att gå upp.
3 trappor till 3 dje våningen.
till min förlamade syster.
direkt jag kom in fick jag.
sitt länge på balkongen kunde inte andas.
hjärtat slog jättefort alt var svart för ögonen.
jag var där med min minsta son.
som ick hjälpa mig upp o ner.
med min syster dotter hennes flicka.
min syster suttit förlamad i
halva kroppen sitter i rullstol.
sen 21 september i snart 5 år,
nu har hon bensår.
vi satt länge hade problem med andningen.
fick tänka andas lugnt.
bara lugn bara lugn-
nu är jag hemma.
det var jobbigt spå jobbigt.
känner mig inte fri från ondskan
den onde kraften är stark o sjuk.
fick stanna o gå hela tiden
av birgitta25-5 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-25 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP