Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hockey VM

Gud har slutat skriva
datorn är sönder
läser i ljudboken med skrovlig röst
hostar till när Sverige gör mål
i hockey VM

När chipsen och ölen är slut
vänder vi kepsen bakfram
och tar en Uber hem




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-25 22:07



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
En litet modfälld stämning i detta, trots att det gick bra för Sverige. Vet inte om det är meningen, men jag läser det så.
2024-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP