Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vägrar skyddsrum i fall av speciell övning för att jag är klaustrofobisk


Jag vägrar skyddsrum i fall av speciell övning.

Stockholm maraton laddar inför värmen (aftonbladet.se)
Ukrainsk attack mot kärn- anläggning: ”Inte smart” | Världen | Expressen

I skymningens famn, där nattfågeln drömmer,
dess sång genom natten, en viskning så klar.
I skyddsrummets skugga, där hjärtat försöker,
att fly från den klaustrofobi som den har.

Chirp-chirrip, en serenad till stjärnornas glans,
en kärlekssång i det tysta, så öm och så sann.
För fågeln som längtar, och i månskenet ankrar,
är kärleken ljuset, i nattens spann.

Och jag, som i stjärnornas sken finner tröst,
i världen där skuggor blir till och försvinner.
Jag vägrar att gömma mig, trots min rädsla och röst,
i rum som är trånga, där drömmar ej vinner.

Så nattfågeln sjunger, och jag lyssnar tätt,
på melodier av frihet, där kärleken sätts.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-05-26 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP