Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon ville låna hans öron och berätta för någon om sitt liv. Inte för att glänsa utan för att någon skulle kunna höra på det som var hennes strävanden för att leva sitt liv, inte se som att tävla i att segra eller dö, utan för att så ett frö.


Den ärorika striden





Den ärorika striden
är den mot själva tiden
den är frukten av ditt arbete
svett och spår i ett anlete

vad du sökt vinna över
har inget göra med klöver
pengar i din börs
eller om du något törs

den ärorika striden
bär mödor hett i tiden
där du fått skörda vad andra sått
är de stigar samt vägar du gått.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 16 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-26 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP