Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om en PK-tönt i kassakön på ICA.


GLITTERDIKTATUREN

Oppositionella är bittra

Alla måste glittra och kvittra

Om du inte ler hela tiden

passar du ej uti good old Sweden

 

Själv har jag dock valt att revoltera

och att kompromisslöst ignorera

alla dessa besserwisserfjantar

Här finns ingen plats för silkesvantar

 

Hårdhandskarna på är det som gäller

oavsett om vissa typer gnäller

Tit for tat, som engelsmännen säger

Pansarfront mot Babylons lakejer!

 

LARZ GUSTAFSSON 26/5 2024

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2024-05-26 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP