Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Andetag



Vill vara
i andetagen

Vädra
morgonluft
daggfrisk
och sval

Låter inte
oron få fäste
eller
förminska
min dag

Andas in
håller andan
och andas ut
ännu
ett litet tag





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-26 08:53



Bookmark and Share


  Max Poisé VIP
Andas in och andas ut…underbar låt. En underbar text!
2024-05-26

  AlexRG8
Den här gillar jag, som en vän av mindfulness övningar. Bravo!
2024-05-26

  Kungskobran VIP
Så fint och känslosamt,bokmärkes
2024-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP