Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU KOMMER VI I LJUSET

för att döda mörkret o hatet.
skrev det nu kände ondskan komma.
tände stora lampan det lyser.
i hela stora rummet.
då förstår grannarna att det är fel
sen sa jag vill jag ha en man-
då är det väl jag som bestämmer.
min hund släpper aldrig in nån man-
då sa jag det är min hund .
det är ingen man.
känner likadant när minna söner är nära.
det här är inte normalt.
jag har söner jag är svensk.
dom skall skita i mig.
jag flyttar inte .
skrev på kvällen av birgitta 25 5 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-26 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP