Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten handlar om upplevelsen av förlust, dess påverkan på det medvetna, och de ögonblick av hopp som hjälper till att hantera smärtan.


Gropen vid medvetandets rand



Förlusten skapade en grop vid medvetandets rand
lämplig att minnas
lämplig att svida
lämnar spår i själens eko

Tiden går
kanterna är inte lika vassa
fyller gropen med diverse aktiviteter
meningslös uppmuntran

Ljuset skimrar ibland vid medvetandets rand
en mild nåd
ett skyddande täcke
för att orka vidare






Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 16 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-26 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP