Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan vid havet



Står inte ut
vill springa
tvärstopp
vilsen

Havsviken bjuder in
tanken bjuder till
en längtans kraft
ser ljuset från havets blåa

På fasta klippan jag nu skådar
havets runda valv
en oändlig skönhet

Vilsamt
lugnet präglar
ärligt sinne
frid





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-26 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP