Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SQUEEZING OUT SPARKS

Han ramlade rakt in i

en skivrecension

Han var på väg till stadens

järnvägsstation

Men "Squeezing Out Sparks"

satte P för D

Nu sitter han med Parker

och sippar en kopp té

 

 

"Discovering Japan" 

är en popsensation

Och hela detta album

slog hos mannen an en ton

Han måste tjacka upp sig på det

A S A P

Ja, kosta vad det kosta vill

Så måste det bli!

 

Det gladde gamle Graham

och hans hotel chamber maid

Här duger inte Blu, Oasis

Inte heller Suede

Nu hadde denne popnörd

funnit en favorit

Så snacka inget annat

om du vill komma hit!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/5 2024

 

https://www.youtube.com/watch?v=RjtGr41PUws&list=PLOfku3vSB_qLxylae-HDQdUsHLA258wA8

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-05-26 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP