Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ääh


Lappri 36

 

 

Jag ser dig men du

ser inte mig  hör bara

ett inande ljud

försäkringskassan spanar

på skjukskriven som målar

 

i sitt anletes

svett en husvägg med mygg som

hänger som moln runt

hans kropp inandet tilltar

släpper penseln och ger opp




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-26 15:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är allt tur
en int är ett djur
hus ej likt tavla i olja målas
eller med färg där snålas
likt en apa satt i bur
2024-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP