Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN MONSTERTID NU KOMMER - IGEN

Den monstertid nu kommer

med vättar och med troll

Nu verkar vetenskapen

ha spelat ut sin roll

Nu handlar det om yoga

och om ditt "inre ljus"

Att droga och att båga

och skapa mediebrus

 

Nej, det är inte Mumien

och inte Varulven

Ej heller Frankenstein eller

Transsylvanien

men manipulationer

och häxkraft och kontroll

Nu verkar vetenskapen

ha spelat ut sin roll

 

LARZ GUSTAFSSON 26/5 2024

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2024-05-26 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP