Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILADE I TVÅ TIMMAR.

vaknade kände ondskan igen.
sa lämna mig i fred.
sen 17.45 gick jag bara upp-
.kunde inte andas fick sitta.
knäppa minna händer ock sända kärlek.
och kramar till dom man älskar
.då kan inte ondskan nå en.
klockan 15.00 kände jag ondskan.
klockan 15.00 kom mina två söner.
min minsta bor hemma.
två av minna söner är änglar,
med två anv minna barn barn.
vi firade mors dag.-
min ena sons födelse dag.
vi satt i stora rummet .
jag kunde inte andas.
fick springa mellan käket å stora rummet.
fick stå i dörröppningen för att kunna andas.
kände hennes hat o ondska.
likadant förut när jag satt i köket.
jag är tvungen at gå runt här inne,
man måste tänka på alt.
vi sover nästan ingenting.
min son har inte sovit på ett dygn.
han kom inte iväg i dag.
han har sett när jag får anfall o ramlar i hopp.
djuren blir rädda hon röker dygnet runt.
skal ut på balkongen snart .
få se vad som händer i dag.
var säker på att jag skulle dö i går fick springa in i köket.
hänga på handtagtill fönstret-
undrar om det är flera med i denna ondska.
hur kan en människa ha s mycket hat av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-27 08:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En dag av både ljus och mörker, glädje och sorg.
2024-05-27
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP