Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fingrar mot staket

du passerar mig vid diskbänken
högra handens topp släpar sig fram över mitt ryggslut
från min högra sida ner mot ryggraden,
sen upp och ut till vänster
som sommardagar när du gick och drog fingrarna
mellan ribborna på det täta staketet
dina fingrar gav det mening
befäste mig i tid och rum
i dig
nu är det kväll och jag diskar ensam




Fri vers av flpfrd VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-29 07:07



Bookmark and Share


  träsnidaren
Träffande text. Känns igen. Fint fångat.

vet inte hur många gånger jag diskat ensam.
2024-05-29
  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP