Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksbrand

 

 

 

 

osynlig är den väg

 

 

 

 

på blek hud

 

 

 

 

 

brännmärkt av din

 

 

 

 

 

närhet

 

 

 

 

 

 

 

 

kärlekshet är det blod

 

 

 

 

 

som eggar ådrors puls

 

 

 

 

 

genom blek hud

 

 

 

 

 

 

märkt av kärlekens brand

 

 

 

 

 

 

märkt av kärleksbrand

 

 

 

 

 

 

 

brand

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Liten Karin
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-08-24 11:54



Bookmark and Share


    Camillaa
Intressant skrivit
den är verkligen toppen
/ C *
2006-08-25

    sara,
Ja denna gillade jag speciellt den övre delen ; )
2006-08-24

  prinscess VIP
den här var brännande
bra skrivet
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin