Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med egen titel



gammelklocka


Det ringer nu en gammelklocka
i mitt sinne den ljuder klart
minnen melodin framlocka
om något alldeles underbart

säg vad var dess första ton
var det i tysta steg över mon
en gammal hand mot ett träd
var det i smygande tassar av lon

någon drar pulserande klanger
händer som gungande rep
snurrar och vrider girlanger
i böljande sjungande svep




Fri vers av Nightngale
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-08-24 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale