Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod

Alla människor har mod.

Mer eller mindre.

Vissa kallas galna och idioter, andra tyranner och massmördare.
Den tredje kanske kallas för Chef eller byggnadsarbetare.

Förringa aldrig människors mod, utan fundera på, vad mod är för dig.




Övriga genrer av kikki
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-08-24 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kikki