Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm II


när dina steg för dig vida
ifrån mig

vänder du dig lika lätt
i sömnen

när du drömmer




Fri vers av Nightngale
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-08-25 20:33



Bookmark and Share


  kath
som en sommarnattsbris genom tunnaste gardin
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale