Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alldeles intill mig.


i din famn
där trivdes jag
jag kände mig trygg
och hade din närhet
alldeles intill mig




Fri vers av förbjudna blommor
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-08-29 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

förbjudna blommor
förbjudna blommor