Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlora dig.


jag blir rädd
att allt kanske inte är som
jag tror

jag trodde vi hade nåt
jag känner att vi har \'det\'
men du,
du verkar inte känna likadant


och då blir jag rädd
att jag skall förlora dig




Fri vers av förbjudna blommor
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-08-29 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

förbjudna blommor
förbjudna blommor