Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att älska

 

 

 

stjärnorna är vår

 

 

slutdestination

 

 

 

när vi tillsammans

 

 

lämnar jorden




Fri vers av Liten Karin
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-08-29 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin