Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leta efter mig i mörkret.


jag sträcker ut min hand i mörkret
i hopp om att du letar efter mig
du hittar mig aldrig
men jag står kvar

jag står där som ett fån
med handen utsträckt i luften




Fri vers av förbjudna blommor
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-08-30 14:57



Bookmark and Share


  The Third Poet
..och så kommer det...
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

förbjudna blommor
förbjudna blommor